Vacatures

Ben je een gepassioneerde zorgprofessional op zoek naar een uitdagende en bevredigende carrière? Wij zijn een bloeiende huisartsenpraktijk, gevestigd in een bruisende stad, en we zijn op zoek naar getalenteerd en gemotiveerd personeel om ons team te versterken. Als onderdeel van ons team kun je een significante impact hebben op de gezondheid en het welzijn van onze diverse patiëntenpopulatie.

Wat wij bieden:

 1. Samenwerking en teamwerk:
  Je krijgt de mogelijkheid om nauw samen te werken met ervaren huisartsen, praktijkondersteuners en andere zorgprofessionals. We streven naar een multidisciplinaire aanpak en een ondersteunende werkomgeving waarin jouw ideeën en input worden gewaardeerd.
 2. Moderne faciliteiten:
  Onze praktijk is uitgerust met moderne faciliteiten en technologische hulpmiddelen die jou in staat stellen om hoogwaardige zorg te bieden. We investeren in geavanceerde systemen en elektronische patiëntendossiers om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen.
 3. Diverse patiëntenpopulatie:
  Je zult werken met een diverse groep patiënten, variërend van jonge gezinnen tot ouderen, studenten en mensen met verschillende culturele achtergronden. Dit biedt een waardevolle ervaring en de mogelijkheid om jouw klinische vaardigheden verder te ontwikkelen.
 4. Professionele groei en ontwikkeling:
  We ondersteunen jouw professionele groei door middel van continue bijscholing, training en mogelijkheden voor specialisatie. We moedigen initiatief en leiderschap aan, en streven ernaar om jouw carrière ambities te bevorderen.

Wij zoeken:

 1. Huisartsen:
  Geregistreerde huisartsen met uitstekende klinische vaardigheden en een passie voor het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg. Je moet in staat zijn om zelfstandig te werken, maar ook effectief samen te werken in een team.
 2. Praktijkondersteuners:
  Gekwalificeerde praktijkondersteuners met ervaring in het bieden van ondersteuning aan huisartsen bij de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen, gezondheidseducatie en het uitvoeren van gezondheidscontroles.
 3. Verpleegkundigen:
  Gemotiveerde verpleegkundigen met uitstekende klinische vaardigheden en een zorgzame benadering. Ervaring in een huisartsenpraktijk of eerstelijnszorg is een pluspunt.

Hoe solliciteren:

Als jij klaar bent om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschap, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar [contactgegevens]. Vermeld duidelijk voor welke functie je solliciteert.

We kijken uit naar jouw sollicitatie en de mogelijkheid om jou beter te leren kennen.

Bij onze huisartsenpraktijk streven we naar excellente zorg en een patiëntgerichte benadering. We geloven in het belang van teamwork, open communicatie en een gezonde werk-privébalans. Ons doel is om een positieve en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin iedereen kan gedijen en professioneel kan groeien.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en lonende carrière in de huisartsenzorg, dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een toegewijd collectief dat de gezondheid en het welzijn van onze patiënten centraal stelt.

Let op: Voor alle functies is een geldige registratie en relevante kwalificaties vereist. Ervaring in de eerstelijnszorg of een huisartsenpraktijk wordt gewaardeerd.

Neem de volgende stap in jouw loopbaan en solliciteer vandaag nog! We kijken ernaar uit om van jou te horen en de mogelijkheid te bespreken om samen te werken aan de verbetering van de gezondheid van onze gemeenschap.

Onze Contactgegevens:

 • Naam: Amstel en IJ Huisartsen bv
 • E-mailadres: mail@amstelenij.nl
 • Telefoonnummer: 020 308 1234
 • Website: praktijk.huisartsen-amstelenij.nl

◀︎ GEDEELTELIJKE PATIËNTENSTOP ►

Geef een reactie