MEDEDELING #01

Mededeling over Tijdelijke Patiëntenstop op beide locaties vanaf 1 juni 2023

Beste patiënten,

Wij willen jullie via deze mededeling op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling die van invloed is op de beschikbaarheid van onze medische diensten. Vanaf 1 juni 2023 zullen beide locaties tijdelijk een patiëntenstop invoeren. Deze maatregel is noodzakelijk vanwege het vertrek van twee artsen, waarvan één met zwangerschapsverlof gaat en de andere begint met een eigen praktijk.

Het vertrek van deze artsen heeft geleid tot een tijdelijke ontwrichting in ons medisch team, waardoor we momenteel niet in staat zijn om voldoende medische zorg te bieden aan nieuwe patiënten. Het is van groot belang voor ons om de kwaliteit en continuïteit van de zorg te waarborgen, en daarom hebben we besloten om tijdelijk geen nieuwe patiënten aan te nemen.

Het zwangerschapsverlof van een van onze artsen is een geplande gebeurtenis die we met veel vreugde en begrip ondersteunen. We wensen haar het allerbeste tijdens deze bijzondere fase in haar leven. Het vertrek van de andere arts, die ervoor heeft gekozen om een eigen praktijk te beginnen, begrijpen we eveneens en we wensen haar veel succes met haar nieuwe onderneming.


De patiëntenstop geldt niet voor de volgende postcodes:

LOCATIE AMSTELKWARTIER

Postcodes:
  • 1079
  • 1096
  • 1097
  • 1099

LOCATIE BUIKSLOTERHAN

Postcodes:
  • 1031
  • 1032 LJ
  • 1032 KJ

We begrijpen dat deze tijdelijke patiëntenstop enige overlast kan veroorzaken voor zowel nieuwe patiënten als bestaande patiënten die een vervolgafspraak willen maken. We verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. Het is echter van essentieel belang dat we de beschikbare middelen en tijd van onze overige artsen optimaal benutten, zodat we de hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden waar we bekend om staan.

We zijn actief op zoek naar vervangende artsen om de openstaande posities te vullen en hopen zo spoedig mogelijk weer nieuwe patiënten te kunnen verwelkomen. We zullen onze patiënten op de hoogte houden van eventuele veranderingen en updates via onze website en andere communicatiekanalen.

Voor dringende medische zaken adviseren wij u om contact op te nemen met andere medische instellingen in de buurt of uw huisarts. In noodgevallen dient u altijd direct contact op te nemen met de hulpdiensten.

We willen u bedanken voor uw begrip en geduld tijdens deze overgangsperiode. We doen er alles aan om de tijdelijke patiëntenstop zo kort mogelijk te houden en zo snel mogelijk weer de zorg te bieden die u verdient. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Amstel en IJ Huisartsen bv

◀︎ GEDEELTELIJKE PATIËNTENSTOP ►

Geef een reactie